Vajina Genişlemesinin Nedenleri



 Vajina Genişlemesi neden olur


Vajina genişlemesinin birden fazla nedeni olabilir. Bu nedenlerden en sık rastlanılanı elbette doğum ve ayrıca yaş alma ve yaşlanmaya bağlı kasların zayıflaması sürecidir.  Vajina Genişlemesine etken olan en önemli nedenlerden bir tanesi hızlı kilo alıp verme ve bazı kas hastalıklarıdır. Pek çok kadın için kendini güzel ve özgüvenli hissetmek mutlu bir yaşam sürmek adına önemlidir.

 Özellikle son zamanlarda oldukça popüler olan genital estetik operasyonların yapılmasındaki amaç sıklıkla normal doğum sonrası meydana gelen vajina bölgesindeki kalıcı sarkıklıklarını düzeltilmesi ve bunların yarattığı hoşnutsuzlukları ve ansiyetlerin  düzeltilmesi amacını  taşımaktadır. 

 Vajina bölgesinde genellikle doğumsal  problemler genetik olarak problemler olabileceği gibi sık  cinsel ilişki fazla sayıda kürtaj doğum sık doğumlar  dogumdaki bebeğin iri olması sırasındaki yırtıkların yeteri kadar tedavi edilememesi ya da yapılan tedaviler sonrası dikişlerin açılması ve yaşla birlikte vajina elastiyetini kaybetmektedir.

  Yaş almaya bağlı nedenlerle vajina hem görüntüsel olarak elastikiyet anlamında bir gevşeme sorunu yaşayabilir. Bu gibi durumlarda vajina darltma operasyonları en ideal çözümlerdir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina Daraltma Ameliyat Sonrası

Labioplasti Nedir?

Genital Beyazlatma