Genital Beyazlatma


Genital Beyazlatma Nasıl Yapılır

Genital bölge değişik nedenlerden dolayı kararma sorunu ile karşılaşmaktadır. Hem büyük hem de küçük dudaklarda görülen kararmalar genital beyazlatma işlemleri ile ortadan kalkmaktadır. Yaşa ve estrojen hormonundaki değişimlere bağlı olarak esmerleşeceği gibi doğum sonrasında da genital bölgede kararmalar görünmektedir. Bunların yanı sıra polikistik over sendromu ve doğum kontrol hapları da vajinal esmerleşme sebepleri arasındadır. Herhangi bir fiziksel sorun teşkil etmeyen esmer genital bölgeyi eski beyazlığına kavuşturmak mümkündür.

Karbondioksit Lazer İle Genital Beyazlatma

Ortalama 20 - 25 dakika süren karbondioksit lazer ile yapılan genital beyazlatma işleminde bölgeye lazer ışığı uygulanmaktadır. Genital bölgede bulunan epidermis tabakasının soyularak alttan daha pembemsi ve parlak bir dokunun çıkmasını sağlayan lazer işleminin ardından peeling yani cildi soyma işlemi uygulanmaktadır. Anestezi etkili krem kullanılarak yapılan karbondioksit lazer ile genital beyazlatma işleminden yüz güldürücü sonuçlar alınmaktadır. Genellikle tek seans olarak yapılan genital beyazlatma işlemi bazı kişilerde birden fazla kez uygulama gerektirmektedir. Karbondioksit lazer uygulamasından 1 ay sonra etkiyi daha net bir şekilde görmek mümkündür.

Genital Beyazlatma İşlemi Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lazer ile genital beyazlatma işleminin ardından kişiler gündelik hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilmektedir. Ancak hekimin önerdiği kremlerin düzenli bir şekilde kullanılması oldukça önemlidir.  Birkaç gün şişme, kızarma ve geçici kararma görülen genital bölge, sonrasında kendiliğinden soyularak daha canlı ve parlak bir cilt dokusuna kavuşacaktır. Yenilenen deri dokusu sayesinde genital beyazlatma işlemi başarıyla gerçekleşmiş olup cilt daha sağlıklı ve dolgun bir şekilde görünecektir.

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/vajina-dunyanizi-karartmasin/Blog/?BlogNo=614181


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina Daraltma Ameliyat Sonrası

Labioplasti Nedir?