Doğal Yöntemlerle Genital Beyazlatma


Doğal Yöntemlerle Genital Beyazlatma Nasıl Yapılır

Tıbbi yöntem gerektirmeyecek kadar az oluşan genital esmerleşmeden doğal yöntemler uygulayarak kurtulabilirsiniz.

Aloe vera ile genital beyazlatma: Aloe verayı ortadan ikiye keserek genital bölgeye uygulayın. Bir süre bekledikten sonra durulayın ve bu işleme günaşırı tekrarlayın.

Limon kürü ile genital beyazlatma: Bir miktar sıkılmış limon suyu ile lor peynirini karıştırarak genital bölgeye uygulayın. Kürü genital beyazlama gerçekleşene kadar belirli aralıklarla tekrarlamanız faydalı olacaktır.

Zeytinyağı ile genital beyazlatma: Birkaç damla zeytinyağı ile genital bölgeye yapacağınız 2 dakikalık masaj, bölgedeki esmerliğin zaman içinde ortadan kaybolmasını sağlayacaktır.
Elma suyu ile genital beyazlatma: Yarım elmayı rendeleyerek suyuyla genital bölgenize masaj yapın.  Taze elma suyu kullanarak yaptığınız masaj işlemini haftada iki kez uyguladığınızda farkı göreceksiniz.

Siyah üzüm ile genital beyazlatma: Güneş lekelerini geçirme özelliğine sahip olan siyah üzüm, genital bölgeye uygulandığında kararmaları kısa sürede geçirmektedir. Siyah üzüm tanesini ikiye bölerek uygulayabileceğiniz işleme haftada birkaç kez tekrarlayabilirsiniz.

Bal ile genital beyazlatma: Bal, badem yağı ve süt tozunu karıştırarak macun kıvamına getirdiğiniz karışımı genital bölgeye uygulayın.  Yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra su ile durulayın. İşleme düzenli olarak tekrarladığımız da genital esmerleşmeleri geride bırakabilirsiniz.

Kaynak : http://blog.milliyet.com.tr/vajina-dunyanizi-karartmasin/Blog/?BlogNo=614181

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Vajina Daraltma Ameliyat Sonrası

Labioplasti Nedir?

Genital Beyazlatma